Είναι πολύ υγιεινό και έχει πολλά
οφέλη για τον οργανισμό μας. Η μυρωδιά του όμως δεν είναι και
τόσο θελκτική και συνηθίζει να μένει στον χώρο.
Tip : Κόψτε
ένα μικρό κομμάτι βαμβάκι και βουτήξτε το σε λίγο ξίδι. Στη συνέχεια,
ακουμπήστε το πάνω στο καπάκι της κατσαρόλας στην οποία το βράζετε. Σε περίπτωση που δεν έχετε βαμβάκι,
ρίξτε μία φλούδα λεμονιού μέσα στην κατσαρόλα.
Ξεχάσατε
να κάνετε κάποιο από τα παραπάνω «κόλπα» όσο μαγειρεύατε; Μπορείτε να
εξαφανίσετε τη δυσάρεστη οσμή που αφήνει πίσω του το κουνουπίδι και μετά το
βράσιμο! Απλά, ανάψτε το μικρό μάτι της κουζίνας σας για λίγα λεπτά. Στη
συνέχεια, σβήστε το και σκορπίστε στην επιφάνεια του λίγους κόκκους ελληνικού
καφέ. Μέσα σε λίγα λεπτά, το σπίτι σας θα μυρίζει υπέροχα.
Πηγή : spirossoulis.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου