Διεθνής διάκριση για τη Φέτα Ήπειρος

Τον τίτλο «Καλύτερο Ελληνικό Τυρί» απέσπασε η φέτα «Ήπειρος» στο πλαίσιο της ετήσιας διοργάνωσης International Cheese Awards (που διεξήχθη στη Βρετανία), κερδίζοντας το χρυσό βραβείο στην αντίστοιχη κατηγορία.
H Μαρία Γιαννακοπούλου, Διευθύντρια Μarketing της Ήπειρος, σχολίασε: «Ένα τόσο σημαντικό βραβείο προφανώς μας τιμά και μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Κυρίως, όμως, μας εμπνέει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας ώστε η φέτα “Ήπειρος” να διατηρεί και να ενισχύει τα ποιοτικά και γευστικά της χαρακτηριστικά. Γιατί, τελικά, ο στόχος μας είναι να φέρνουμε στο τραπέζι του καταναλωτή ένα καθημερινό, αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικό ελληνικό τυρί, ικανό να αποσπά κορυφαίες διεθνείς διακρίσεις».


Η διάκριση πολλών καρατίων είναι σημαντική αφενός επειδή το προϊόν απέσπασε το χρυσό βραβείο σε ένα διεθνή διαγωνισμό και αφετέρου επειδή αυτός ο θεσμός μετρά 114 χρόνια και θεωρείται μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις φαγητού με παγκόσμια αναγνώριση. Για τη φέτα Ήπειρος είναι το δεύτερο χρυσό παράσημο, αφού πέρυσι στον ίδιο διαγωνισμό είχε καταφέρει να κερδίσει το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «καλύτερη φέτα».

Πηγή : marketingweek.gr - gastronomos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου