HORECA Beer & Spirits Show

Η ενοποίηση του Beer Festival και του Bartending Show δρομολογήθηκε με στόχο ένα πιο ευέλικτο event με παλμό, που να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον κάθε bartender. 
Έτσι, υπό την αιγίδα της ΕΜΕ θα πραγματοποιηθεί ένα φαντασμαγορικό beer & spirits show, με τη συμμετοχή καταξιωμένων bartenders και beer bartenders. Οι φετινές εκδηλώσεις θα επικεντρώνονται στα αλκοολούχα και τη μπίρα, περιλαμβάνοντας τους διαγωνισμούς Cocktail, Flairtending, Draft Master και Beer Bottle Speed Opening.

Επίσης, θεωρητικές εισηγήσεις και πρακτικές επιδείξεις από σημαντικές προσωπικότητες της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως ο Hidetsuko Ueno (ο διάσημος Ιάπωνας bartender που εξειδικεύεται στο σκάλισμα στον πάγο), ο Fernando Castellon (ο άνθρωπος που ξέρει καλύτερα από τον καθένα την ιστορία των cocktails), ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Μπάρμεν Βουλγαρίας. Αντίστοιχα στο κομμάτι της μπίρας, δυναμικό «παρών» εκτός των beer bartenders, θα δώσουν και οι Πολ Εμμανουηλίδης, σύμβουλος σε θέματα ζυθοποίησης και Γιάννης Στανίτσας, γνωστός και καταξιωμένος chef.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου