ΑΡΤΟΖΑ 2013

Με 20ετή επιτυχημένη πορεία, η ΑΡΤΟΖΑ αποτελεί πλέον μια έκθεση-θεσμό στην Ελλάδα για τους κλάδους Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής,προϊόντων Σοκολάτας και Παγωτού. 
Από το 1991, η ΑΡΤΟΖΑ πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια υπό την αιγίδα κορυφαίων επαγγελματικών οργανώσεων του κλάδου όπως η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδας (ΟΑΕ) αλλά και η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ελλάδας (ΟΕΖΕ). Στην έκθεση συμμετέχουν οι κυριότερες επιχειρήσεις παραγωγής πρώτων υλών, μηχανημάτων, εξοπλισμού και συσκευασίας  για τον κλάδο αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής, παγωτού και σοκολάτας. 



Παράλληλα, η ΑΡΤΟΖΑ προσελκύει το ενδιαφέρον όχι μόνο Ελλήνων και Κυπρίων επαγγελματιών αλλά και επισκέπτες από τις χώρες της Βαλκανικής χερσονήσου, της Ανατολικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής. Χάρη στον εξαιρετικό της σχεδιασμό, την άρτια οργάνωση, το πλήθος πλούσιων παράλληλων εκδηλώσεων, η ΑΡΤΟΖΑ -πλήρης σε όλους τους τομείς- συνιστά ένα ιδανικό εμπορικό φόρουμ για τους επαγγελματίες του κλάδου.

Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας
Η 13η ΑΡΤΟΖΑ 2013 θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 23 έως την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013 και από τις 10:00 μέχρι τις 20:00.

Εκθεσιακός Χώρος
METROPOLITAN EXPO
Εκθεσιακό Κέντρο – Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»

 http://www.artoza.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου