Μαύρο-Κόκκινο : Πού θα κάτσει η μπίλια για το μέλλον της Δωδώνης?


Συζήτηση για το μέλλον της γαλακτοβιομηχανίας «Δωδώνη Α.Ε.» θα διεξαχθεί αύριο, Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, στις 4 το απόγευμα στην πόλη των Ιωαννίνων κατά την διάρκεια εκδήλωσης της περιφέρειας. Στην συζήτηση όπως έχει γίνει γνωστό θα συμμετάσχει και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Αστέριος Ροντούλης.
Την ίδια στιγμή – σύμφωνα με όσα αναφέρει στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος της ΕΑΣ Ιωαννίνων, κ. Χριστόδουλος Μπαλτογιάννης – οι Ενώσεις – μέτοχοι αναζητούν σύμβουλο για την διαδικασία πώλησής της. «Δόθηκε στη δημοσιότητα προκήρυξη ενδιαφέροντος, με την οποία οι ΕΑΣ Ιωαννίνων, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας και Άρτας, ζητούν να προσλάβουν σύμβουλο, ο οποίος θα στηρίξει την προσπάθεια των Ενώσεων να παραμείνει η Δωδώνη συνεταιριστική κατά βάση επιχείρηση.


Ο σύμβουλος θα παρέχει οικονομική, διοικητική και νομική υποστήριξη, ώστε να εξαγοράσουν οι ενώσεις το πακέτο μετοχών», τονίζει στον ΑγροΤύπο ο κ. Μπαλτογιάννης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 8 Δεκεμβρίου (Χαρ. Τρικούπη 38-Ιωάννινα Τ.Κ. 45332 3ος όροφος υπόψιν κ. Βασίλη Μήτσιου) και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να μπορούν να παρέχουν τις εξής υπηρεσίες:
Να κάνουν την αποτίμηση της εταιρίας, να καθορίσουν το επενδυτικό πλάνο καθώς και τα απαιτούμενα κεφάλαια, να βρουν τα απαιτούμενα κεφάλαια και να προχωρήσουν σε επιχειρησιακό σχεδιασμό ανάπτυξης της βιομηχανίας και της ζώνης γάλακτος, σε συνεργασία με τους μετόχους της εταιρίας. Τέλος, θα πρέπει να παρέχουν νομική και οικονομική υποστήριξη στην διαδικασία διαπραγμάτευσης με την ΑΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου