Δείτε τα γλειφιτζούρια που έχουν μέσα σκορπιούς, σκουλήκια κι άλλα έντομα!

Μια απίστευτα αηδιαστική μόδα ήρθε και στην Ελλάδα. Πρόκειται για τα γλειφιτζούρια που περιέχουν  ζωντανούς σκορπιούς και σκουλίκια και κάνουν θραύση στο εξωτερικό. Η ιδέα, κίνησε το ενδιαφέρον δύο επιχειρηματιών από τη Θεσσαλονίκη οι οποίοι τα έφεραν και στην Ελλάδα για όσους είναι τολμηροί.

Ο Γιώργος Ματανάκης και ο Γιάννης Χατζής έφεραν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το γλειφιτζούρι με σκορπιό, σκουλήκι και άλλα έντομα! «Λόγω της οικονομικής κρίσης, διαπιστώσαμε πως δεν αξίζει να δουλεύουμε για λίγα χρήματα αλλού και αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι δικό μας» λέει μιλώντας στο thestival.gr, o Γιώργος.Η ιδέα θυμίζει την τεκίλα που είχε κυκλοφορήσει πριν μερικά χρόνια η οποία μέσα στο μπουκάλι περιείχε κι ένα σκουλίκι.
Τα δυο ξαδέρφια από την Θεσσαλονίκη διατηρούν από τον Μάιο του 2014 μια κάβα ποτών στην οδό Μακεδονίας, στην περιοχή της Μαρτίου και θέλησαν να κάνουν κάτι διαφορετικό. Τα γλειφιτζούρια με έντομα κάνουν θραύση στο εξωτερικό και τώρα πλέον ήρθαν και στην Ελλάδα. Είναι απολύτως ασφαλή για την υγεία ενώ είναι και ελεγμένα από τον Ε.Φ.Ε.Τ.

«Έλατε να δοκιμάσετε κάτι πρωτόγνωρο κάτι διαφορετικό. Κάντε ένα πείραμα στον εαυτό σας, για να δείτε μέχρι που μπορεί να φτάσει και τι να δοκιμάσει". αναφέρει στο thestival.gr, ο Γιώργος. Τα γλειφιτζούρια με ζωντανό σκορπιό είναι με γεύση φράουλα και μπανάνα ενώ το αυτό με το σκουλήκι με γεύση τεκίλα.

Οι εκπλήξεις στην κάβα των δύο νεαρών δεν σταματούν εδώ. Εκτός από τα γλειφιτζούρια με έντομα, προσφέρουν και ενεργειακά ποτά αρκετά διαφορετικά από τα άλλα. Δύο από αυτά είναι το manapotion και το healthpotion, εμπνευσμένα από το δημοφιλές παιχνίδι WorldOfWarcraft. Παράγονται σε μικρές ποσότητες, παρόλα αυτά έχουν την διπλάσια αποδοτικότητα από τα συνηθισμένα energydrinks.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου