Η τολμηρή σεφ από την Αργεντινή

Μοιάζει με την απόλυτη ανδρική φαντασίωση. Μία όμορφη γυναίκα, που διαπρέπει στην κουζίνα, αλλά μαγειρεύει ημίγυμνη.
Είναι η Τζεν, μία 24χρονη από την Αργεντινή, που βρήκε τον τρόπο να γίνει διάσημη, βγάζοντας τα ρούχα της και δίνοντας συνταγές. Η νεαρή από Σαν Ισίντρο παρουσιάζει απλές και γρήγορες συνταγές στο YouTube, αλλά το μυστικό της είναι ότι το κάνει τόπλες, φορώντας απλά ένα εσώρουχο.
Όμως η Τζεν, που έχει αποκτήσει χιλιάδες φαν, φροντίζει να καλύπτει τα επίμαχα σημεία με τρόφιμα, προκειμένου να μην παραβιάζει τους κανονισμούς του YouTube για το γυμνό. Η ίδια λέει ότι στόχος ήταν να δείξει στους άνδρες ότι το μαγείρεμα είναι διασκεδαστικό και να τους «σπρώξει» να μπουν στην κουζίνα. Τώρα όμως, μετά από την τρομερή επιτυχία της, σκέφτεται σοβαρά να γίνει παρουσιάστρια, σύμφωνα με την Daily Mail.

Το μόνο δύσκολο, όταν γυρίζει τα βίντεο που ανεβάζει στο κανάλι της στο YouTube είναι ότι κάνει δεκάδες λήψεις, από σωστές γωνίες, προκειμένου να είναι βέβαιη ότι δεν θα εμφανιστεί εντελώς γυμνή την ώρα που δίνει τη συνταγή. Αλλά η ίδια δηλώνει ότι το διασκεδάζει. Κάτι που σίγουρα ισχύει και για τους άνδρες θαυμαστές της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου