HO.RE.CA 2015 ~ Η Έκθεση που έγινε θεσμός

Συνεχίζοντας την δυναμική της πορεία, η HORECA αυξάνει συνεχώς τη διεισδυτικότητα και την ελκτική της δύναμη σε εκθέτες και επισκέπτες, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι αποτελεί το σημαντικότερο εμπορικό και κοινωνικό φόρουμ που συμβάλλει στην βελτίωση των υποδομών και των υπηρεσιών του Τουρισμού και της Μαζικής Εστίασης στη χώρα μας.

Το διεθνών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, η άρτια διοργάνωση, οι πολλές και πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις, σε συνδυασμό με το τεράστιο διαφημιστικό budget, συνέτειναν ώστε η HORECA να έχει μεγάλη επισκεψιμότητα και αναγνωρισιμότητα και έτσι μπορεί να εγγυηθεί την υλοποίηση των στόχων και την εμπορική επιτυχία των εκθετών της.

Η HORECA, αν και έχει μια διαδρομή μόλις 9 ετών, θεωρείται μια έκθεση «σύμβολο» και έχει αποτυπωθεί στη συνείδηση όλων ως ο κορυφαίος εκθεσιακός θεσμός για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση στη χώρα μας, λειτουργώντας  και ως πλατφόρμα καινοτομιών και εξελίξεων για τον Ξενοδοχειακό και τον ευρύτερο Επισιτιστικό κλάδο.

H ταχύτερα αναπτυσσόμενη έκθεση

Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία η HORECA, σε αντίθεση με άλλες εκθέσεις, κατόρθωσε να αυξήσει θεαματικά όλα τα βασικά της μεγέθη και να καταστεί η μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα! Ελάχιστες εκθέσεις άλλωστε σε ολόκληρο τον κόσμο, έχουν καταφέρει να αυξήσουν το εκθεσιακό τους μέγεθος κατά 555% σε διάστημα μόλις 9 ετών.

Για να δείτε τις παράλληλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν μπείτε στο : http://www.horecaexpo.gr/newslist/special-events-36049.htm?lang=el&path=1921217258

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου