Τιμητική βράβευση για την εταιρεία Βαμβακάς Βιομηχανικός Εξοπλισμός Α.Ε

Η Βαμβακάς Βιομηχανικός Εξοπλισμός Α.Ε. στις 17 Δεκεμβρίου 2014, τιμήθηκε με βράβευση για τη συμμετοχή της στο Διαγωνισμό “Environmental Awards 2014” για τις καλύτερες πρακτικές για την προστασία του Περιβάλλοντος και την αειφορία, που θεσμοθέτησε η εταιρεία Boussias & το Plant Management. Η εξοικονόμηση ενέργειας μέσω των εξελιγμένων συστημάτων παροχής πεπιεσμένου αέρα Kaeser Kompressoren, είναι το αντικείμενο που βραβεύθηκε.

Ο κ. Γιάγκος Βαμβακάς, αντιπρόεδρος της εταιρείας ανέφερε:

«Ο πεπιεσμένος αέρας είναι μία απαραίτητη μορφή ενέργειας ο οποίος κοστίζει περίπου 12% περισσότερο από την ηλεκτρική ενέργεια και αποτελεί το 15 έως και το 30% της ενεργειακής κατανάλωσης μίας βιομηχανίας. Με τις λύσεις της Kaeser Kompressoren, παγκοσμίως καταξιωμένου κατασκευαστή αεροσυμπιεστών και συστημάτων πεπιεσμένου αέρα, προσπαθούμε διαρκώς να βελτιστοποιούμε τις μεθόδους παραγωγής με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας. 

Βραβευτήκαμε για την προσέγγιση και για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε ώστε μελλοντικά η ελληνική βιομηχανία να μπορεί να συμμετέχει πραγματικά, ουσιαστικά, στον κοινό στόχο της εξοικονόμησης πόρων, τη μείωση εκπομπών ρύπων, αυτό που στο χώρο μας ονομάζουμε “προστασία του περιβάλλοντος”».

Τα βραβεία τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, ενώ παράλληλα έχουν την υποστήριξη από τη ΔΕΠΑ, το FISIKON και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Πηγή : meatplace.gr
                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου