ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2015

Έχοντας σαν οδηγό την επιτυχία της 1ης Έκθεσης ΕΞΠΟΤΡΟΦ -η οποία και άλλαξε τα δεδομένα στην κατηγορία των τροφίμων και ποτών- σας καλωσορίζουμε από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου 2015 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό. Η έκθεση που τείνει να γίνει θεσμός και είναι καθιερωμένη πλέον στα μάτια του κόσμου, αλλά και την συνείδηση των επαγγελματιών του κλάδου έρχεται με νέα δεδομένα και πολλές καινοτομίες.
Οι πιο εκλεκτές γεύσεις της πατρίδας μας, προϊόντα εξαιρετικής καινοτομίας και υψηλής διατροφικής αξίας καθώς και απολαυστικά διαδραστικά events υπόσχονται να σας χαρίσουν σπάνιες συγκινήσεις και μια πλούσια γευστική εμπειρία.
Η 2η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, είναι η πρώτη έκθεση που συνδυάζει τη λιανική με τη χονδρική. Επισκέπτες της έκθεσης θα είναι αφ’ενός επαγγελματίες του κλάδου των τροφίμων και ποτών και αφετέρου το πολυπληθές καταναλωτικό κοινό της Αθήνας και των όμορρων δήμων.
Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης, «F&B Commercial Hall», στον οποίο θα έχουν πρόσβαση μόνο επισκέπτες χονδρικής που φέρουν ειδική κάρτα εισόδου, θα πραγματοποιούνται συναντήσεις μεταξύ επαγγελματιών.
Παράλληλα, το «Greek Market Hall» αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τον ιδιώτη που ενδιαφέρεται για τα τρόφιμα και τα ποτά, καθώς σε ξεχωριστή αίθουσα φιλοξενεί τους σημαντικότερους Έλληνες παραγωγούς με τους οποίους θα έχει την ευκαιρία να γνωριστεί, να δοκιμάσει τα προϊόντα τους και φυσικά να προμηθευτεί τα αγαθά τους.
Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στην 2η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, ένα πρωτοποριακό event με πρωταγωνιστή εσάς και τα προϊόντα σας και «θεατές» τους χιλιάδες επισκέπτες μας, από όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου