Διαγωνισμός καινοτομίας ελληνικού προϊόντος



Διαγωνισμός καινοτομίας ελληνικού προϊόντος για την ανάδειξη νέων προϊόντων που θα μπουν στα ράφια της γνωστής αλυσίδας, διοργανώνει η Carrefour Μαρινόπουλος. Ο διαγωνισμός έχει ως στόχο την υποστήριξη και προώθηση τοπικών παραγωγών που παράγουν ελληνικά τοπικά προϊόντα και την ανάδειξη νέων ή υφιστάμενων ελληνικών καινοτόμων προϊόντων.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής που θα βρουν: http://www.carrefour.gr/media/HOME/PROSFORES/ENERGEIES/ENERGEIES_2012/TP_ApplicationForm.doc. Η συμπληρωμένη φόρμα θα πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ellinikoproion@carrefour.com. Η φόρμα υπάρχει και στα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος πανελλαδικά.


Ο υποψήφιος καλείτε να συμπληρώσει τα στοιχεία του καθώς και αναλυτική περιγραφή της ιδέας του για το νέο ελληνικό καινοτόμο προϊόν, τα χαρακτηριστικά, τα συστατικά και τη χρήση του. Το περιεχόμενο της αίτησης θα είναι στην ελληνική γλώσσα και δεν θα ξεπερνά τις 1.000 λέξεις. Σε περίπτωση που η πρότασή επιλεγεί, θα ζητηθεί η παρουσίαση του περιγραφόμενου προϊόντος σε μέλη της κριτικής επιτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου