Degustation : Ένα κατάστημα με "εκλεκτά" εδέσματα

Η εταιρεία Degustation A.E. ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2006 από τον Ηλία Αποστόλου. Έχοντας πολυετή πείρα στον τομέα της εστίασης σε Αυστραλία, Ασία και Ελλάδα, επέλεξε να ασχοληθεί με την εισαγωγή και πώληση προϊόντων υψηλής γαστρονομίας.

Το πρώτο κατάστημα πήρε τη μορφή του κλασικού ιταλικού delicatessen ανάλογα με αυτά στο Μιλάνο, Λονδίνο και Παρίσι. Το Degustation υποδέχτηκε το κοινό τον Ιανουάριο του 2007 στην οδό Κουμπάρη 5, πλατεία Κολωνακίου, προσφέροντας πλούσια ποικιλία και εξαιρετική ποιότητα σε όλα του τα προϊόντα. Μέσα σε λίγα χρόνια έχει γίνει σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν τη γεύση και ασχολούνται με αυτή.


Οι επιλογές των προϊόντων γίνονται με προσοχή από επιλεγμένους παραγωγούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και διεθνείς εκθέσεις τροφίμων, έχοντας πάντα γνώμονα την τέρψη του πελάτη. Εδώ και χρόνια η εταιρεία εισάγει αποκλειστικά τρόφιμα, ποτά και παρασκευάσματα με σκοπό να ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη στη γεύση και στην ποιότητα που, ήδη, διαθέτει.

Το Degustation Κηφισιάς άνοιξε τον Απρίλιο του 2010 στην οδό Παπαδιαμάντη 7. Στήθηκε πάνω στην ίδια πετυχημένη συνταγή του Κολωνακίου, και από τότε έχει κατακτήσει την καρδιά και τον ουρανίσκο των κατοίκων των Βορείων Προαστίων. Η γκάμα του Degustation καλύπτει πάνω από 1.700 προϊόντα κυρίως από Ελλάδα, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, αλλά και πολλές άλλες γωνιές του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου