Meat Days 2014

Θεσμό πλέον αποτελεί η έκθεση MEAT DAYS, η οποία έχει ήδη προσδώσει πολλά οφέλη στον κλάδο του κρέατος και έχει συμβάλει θετικά στην ανάπτυξη και προβολή του. 
Με την έναρξη αυτής της κλαδικής έκθεσης το 2012 και στη συνέχεια με την τεράστια επιτυχία, που σημείωσε η 2η διοργάνωση το 2013, έχει πλέον καθιερωθεί ως το σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του κρέατος και όχι μόνο. Η καινοτομία της έκθεσης, να φέρει σε επαφή τους δεκάδες χιλιάδες των επαγγελματιών του δυναμικού κλάδου του κρέατος αποτελεί και την εγγύηση της επιτυχίας της.
Έμποροι, αντιπρόσωποι κρέατος, εκτροφείς, σφαγεία, αλλαντοποιίες, βιομηχανίες κρέατος, κρεοπώλες αλλά και αγοραστές, supermarkets, εστιατόρια, αλυσίδες fast food, ψητοπωλεία κ.α. δίνουν ραντεβού για το Νοέμβριο του 2014 στο Metropolitan Expo. Οι εκθέτες προβλέπεται να ξεπεράσουν τις 200 εταιρείες, ενώ περισσότεροι από 30.000 επισκέπτες αναμένεται να την επισκεφθούν.

Η διοργάνωση της MEAT DAYS 2014 θα διεξαχθεί στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO, που βρίσκεται στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” στα Σπάτα (τέρμα Αττικής Οδού).
.

Η έκθεση και οι παράλληλες εκδηλώσεις που την πλαισιώσουν, αποκτούν αίγλη και υψηλά standards με τις δυνατότητες που προσφέρει το εκθεσιακό κέντρο σε εκθέτες και επισκέπτες. Το METROPOLITAN EXPO αποτελεί ότι πιο σύγχρονο και μοντέρνο υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα, συνδυάζοντας μία πληθώρα πλεονεκτημάτων, όπως :
  • Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και υψηλού επιπέδου παροχές προς εκθέτες και επισκέπτες.
  • Εύκολη και άμεση πρόσβαση για επισκέπτες εκτός Αθήνας, με δυνατότητα αυθημερόν επίσκεψης στο εκθεσιακό λόγω μικρής απόστασης από το αεροδρόμιο.
  • Σύνδεση με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, μετρό, προαστιακός, λεωφορεία για τους επισκέπτες του λεκανοπεδίου Αττικής.
  • Άνετο δωρεάν parking.
meatdays.gr/el/site/

http://www.meatdays.gr/images/usrImage/0003728001401097211..pdf


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου