Oenotelia 2016 : Η έκθεση για το ελληνικό κρασί

H OENOTELIA 2016 θα αποτελέσει το κορυφαίο εκθεσιακό forum για τα ελληνικά κρασιά και αποστάγματα. 
Από τις 19 ως και τις 21 Μαρτίου 2016, οι κορυφαίες ελληνικές οινοποιίες και αποσταγματοποιίες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να εξετάσουν τις προοπτικές αμοιβαίας επωφελούς συνεργασίας με επιχειρηματίες και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στη χονδρική και τη λιανική αγορά, τη διανομή ποτών, τα ξενοδοχεία, τη μαζική εστίαση και την καφεστίαση.
Μάλιστα, στην OENOTELIA 2016 θα υπάρξει οργανωμένη παρουσία σημαντικών Ελλήνων αγοραστών, καθώς οι cava directors μεγάλων αλυσίδων super-market και οι χονδρέμποροι οίνων και ποτών θα πραγματοποιήσουν B2B επαφές με τους εκθέτες σε ειδικά οργανωμένο χώρο της έκθεσης.

Επιπλέον, μέσα από το πρόγραμμα φιλοξενίας διεθνών αγοραστών, η OENOTELIA 2016 δίνει την ευκαιρία στους Έλληνες παραγωγούς να έρθουν σε απευθείας επαφή μέσω B2B συναντήσεων με τους υπεύθυνους αγορών μεγάλων αλυσίδων και δικτύων διανομής από όλο τον κόσμο. 

Για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά, μία έκθεση δίνει την ευκαιρία στους οινοποιούς και τους αποσταγματοποιούς να διευρύνουν τον εξαγωγικό ορίζοντα και να ενισχύσουν τον εξωστρεφή προσανατολισμό των επιχειρήσεών τους.
‘Ώρες λειτουργίας : Σάββατο – Κυριακή 10:00-20:00 / Δευτέρα 10:00-19:00
Περισσότερες πληροφορίες : http://oenotelia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου