12η ΑΡΤΟΖΑ 2011



Η διεισδυτική ικανότητα που έχει αποκτήσει στην αγορά όλα αυτά τα χρόνια η έκθεση ΑΡΤΟΖΑ της έχει προσδώσει -εκτός από σπουδαία εμπορική διάσταση- και το χαρακτηρισμό «σύμβολο» για ολόκληρο τον κλάδο της αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.
Με έντονο το ενδιαφέρον από πλευράς εκθετών συνεχίζονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες για τη διοργάνωση της 12ης ΑΡΤΟΖΑ 2011, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo από τις 26 Φεβρουαρίου μέχρι την 1η Μαρτίου 2011. Ήδη 170 εκθέτες έχουν οριστικοποιήσει τη συμμετοχή τους με συμβόλαιο, αριθμός ο οποίος είναι εντυπωσιακά μεγάλος για τα σημερινά οικονομικά δεδομένα. Στο άμεσο χρονικό διάστημα, οι εκθέτες αναμένεται να ξεπεράσουν τους 230!

Η 12η ΑΡΤΟΖΑ 2011 θα αναπτυχθεί και στις τέσσερις αίθουσες του εκθεσιακού κέντρου και θα είναι μεγαλύτερη και πληρέστερη από κάθε άλλη φορά καλύπτοντας όλους τους τομείς που αφορούν στο σύγχρονο επαγγελματία αρτοποιό και ζαχαροπλάστη.

Ανάμεσα στις παράλληλες εκδηλώσεις της 12ης ΑΡΤΟΖΑ περιλαμβάνονται τo 2o Sweet Fashion Show, μια εκπληκτική επίδειξη μόδας με βρώσιμα ρούχα και εσώρουχα από Α’ ύλες Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής, με δημιουργό το σεφ ζαχαροπλάστη Χρήστο Βέργαδο, μια σειρά σεμιναρίων για την Πασχαλινή συσκευασία καθώς και μια ιδιαίτερα σημαντική ημερίδα για τα Logistics του Αρτοποιείου και του Ζαχαροπλαστείου.
Μεταξύ των θεμάτων της ημερίδας θα αναπτυχθούν ενότητες όπως : Οργάνωση Αποθήκης, Εξοπλισμός Αποθηκών, Επιλογή του Κατάλληλου Επαγγελματικού Οχήματος, Εμπορία Α’ Υλών και Οργάνωση Δικτύου Διανομής κ.ά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου