Υλικά
1 πακέτο μπισκότα πτι-μπερ
200 γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
1 φλ. άχνη
1/2 φλ. του ελληνικού καφέ, κονιάκ
2 κ.σ. κακάο άγλυκο
1/2 φλ. καρύδια χοντροκομμένα
200 γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
1 φλ. άχνη
1/2 φλ. του ελληνικού καφέ, κονιάκ
2 κ.σ. κακάο άγλυκο
1/2 φλ. καρύδια χοντροκομμένα
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη με την άχνη μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Προσθέτουμε το κονιάκ και το κακάο και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Τέλος,προσθέτουμε τα καρύδια και τα μπισκότα χοντροκομμένα με τα χέρια μας. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και τυλίγουμε το μείγμα σε σχήμα ρολού, μέσα σε ένα κομμάτι λαδόκολλα.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και φόρμα για να δώσουμε σχήμα στο γλυκό μας. Τοποθετούμε τον κορμό στην κατάψυξη για μερικές ώρες και σερβίρουμε με μία μπάλα παγωτό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου