4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τροφίμων


Με μεγάλη μας χαρά σας ενημερώνουμε ότι ο Κλάδος Κτηνιάτρων Δημόσιας Υγείας της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας (ΕΚΕ) διοργανώνει το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τροφίμων το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Μουσικής στις 11, 12 και 13 Νοεμβρίου 2011.
Με το συνέδριο αυτό η ΕΚΕ φέρνει στο προσκήνιο της επικαιρότητας τα τρόφιμα, αναβαθμίζοντας το επιτυχημένο συμπόσιο του 2004 σε ένα σύγχρονο συνέδριο που θα αποτελέσει για άλλη μια φορά το μεγάλο επιστημονικό γεγονός στη χώρα μας με θέμα «Σύγχρονη Προσέγγιση στην Υγιεινή και Ασφάλεια των Τροφίμων».
Οι θεματικές ενότητες που θα πλαισιώσουν το συνέδριο είναι : Κρέας και προϊόντα κρέατος, Γάλα και προϊόντα γάλακτος, Αλιεύματα, Δημόσια υγεία και ασφάλεια τροφίμων, Φυτικά τρόφιμα και προϊόντα τους, Ζωοτροφές και νερό, Νομοθεσία και εκπαίδευση, Άλλα τρόφιμα, Εργαστηριακές μέθοδοι, Ειδικές εισηγήσεις και Αναρτημένες ανακοινώσεις (Posters).

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και πέντε (5) συζητήσεις στρογγυλής τράπεζας με ειδικές εισηγήσεις στα θέματα:
1.Τρόφιμα και δημόσια υγεία
2.Διαφαινόμενες τεχνολογίες στα τρόφιμα
3.Διατροφικές κρίσεις
4.Βιοτρομοκρατία και τρόφιμα 
5.Τρόφιμα-Ζωοτροφές-Νερό.
Όλες οι εργασίες και οι ελεύθερες ανακοινώσεις που υποβλήθηκαν ελέγχθηκαν από την επιστημονική επιτροπή του συνεδρίου και οι συγγραφείς θα ενημερωθούν για την αποδοχή τους αμέσως μετά τις διακοπές του Αυγούστου. Για κάθε εργασία που θα γίνει αποδεκτή για παρουσίαση και δημοσίευση στα πλήρη πρακτικά του συνεδρίου απαιτείται η προεγγραφή τουλάχιστον 1 από τους συγγραφείς.
Αγαπητοί συνάδελφοι, το συνέδριο αυτό θα αποτελέσει ένα χώρο για την ανταλλαγή ιδεών και απόψεων από κορυφαίους επιστήμονες και εμπειρογνώμονες του κλάδου των τροφίμων από την Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και από πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα και κυβερνητικά όργανα οι οποίοι θα μοιραστούν τις γνώσει και τις εμπειρίες τους μαζί μας και θα συζητήσουν τις πλέον πρόσφατες επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις.
Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε ενεργά στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τροφίμων της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας και να συμβάλλετε στην επιτυχία του.
Σας περιμένουμε στο
Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Μεγάρου Μουσικής στη Θεσσαλονίκη.
Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής
Ο Πρόεδρος
Δρ Αθανάσιος Ε. Τυρπένου
DVM, MPhil, PhD υγιεινολόγος τροφίμων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου