Ecofestival 2011 - Έκθεση Βιολογικών Προϊόντων & Υπηρεσιών

Πανηγυρικά επιστρέφει στο προσκήνιο η μεγαλύτερη πανελλήνια Έκθεση Βιολογικών Προϊόντων και Υπηρεσιών «Ecofestival 2011» στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανία, από 25 έως 28 Νοεμβρίου 2011 – (Διοργάνωση: ΔΗΩ και Vinetum). Νέοι συνεργάτες, νέος εκθεσιακός χώρος, νέες ιδέες, και πληθώρα νέων εκδηλώσεων και υπόσχεται την δυναμικότερη εκδήλωση στα βιολογικά προϊόντα.
Εδώ και 14 χρόνια, ο Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ, διοργανώνει την έκθεση Ecofestival για να ενδυναμώσει την αγορά των βιολογικών προϊόντων, να δημιουργήσει επαγγελματικές ευκαιρίες στον κλάδο, να στηρίξει τους παραγωγούς και τους επιχειρηματίες διασφαλίζοντας την σωστή προβολής τους, αλλά και να προσφέρει έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση στο ευρύ κοινό. Σήμερα, η αγορά αντιμετωπίζει περισσότερο από ποτέ την ανάγκη για σωστή προβολή, «έξυπνες» ευκαιρίες και ευρεία διάθεση των βιολογικών προϊόντων.

Για το λόγο αυτό, ο Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ, σε συνεργασία με τους δυνατότερους παίκτες στον κλάδο της διοργάνωσης εκθέσεων αλλά και τους δυναμικότερους συνεργάτες στον χώρο των ΜΜΕ, διοργανώνει για άλλη μία χρονιά την Έκθεση Βιολογικών Προϊόντων και Υπηρεσιών Ecofestival 2011, την μεγαλύτερη έκθεση στον κλάδο, και την μόνη αποκλειστικά με πιστοποιημένα προϊόντα.

Στην έκθεση θα λάβουν μέρος παραγωγοί και επιχειρηματίες από πληθώρα τομέων:
Παραγωγή, τυποποίηση και μεταποίηση βιολογικών γεωργικών και κτηνοτροφικών προϊόντων (λάδι, κρασί, αρτοσκευάσματα, ζυμαρικά, όσπρια, γλυκά, μέλι, τυρί, αυγά, κρέας, φρούτα, λαχανικά, ποτά, χυμοί, βότανα, κ.ά.
Εισαγωγείς, έμποροι, και καταστήματα βιολογικών προϊόντων
Οικολογικά είδη προσωπικής υγιεινής και νοικοκυριού (καλλυντικά, προσωπική υγιεινή, ρούχα, έπιπλα, απορρυπαντικά και είδη σπιτιού
 Βιολογικά λιπάσματα, εισροές, εφόδια, μηχανήματα, κομποστοποίηση
Υπηρεσίες (πιστοποιήσεις, ποιοτικός έλεγχος, συμβουλευτικές υπηρεσίες, εκπαίδευση)
Διεθνείς οργανισμοί και ινστιτούτα
Αγροτουρισμός και οικοτουρισμός
 Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (φωτοβολταϊκά, βιομάζα, ανεμογεννήτριες)
Ανακύκλωση, διαχείριση φυσικών πόρων και αποβλήτων, περιβαλλοντική έρευνα, οικολογική δόμηση
Φορείς, μη κυβερνητικοί οργανισμοί, περιβαλλοντικές οργανώσεις (προστασίας άγριων ζώων και φυσικού πλούτου, οικολογικής διαβίωσης, δίκαιου εμπορίου
Δημόσιοι οργανισμοί, τοπική αυτοδιοίκηση, επιμελητήρια, εκπαιδευτικά ιδρύματα, συνεταιρισμοί παραγωγών
 ΜΜΕ, εκδόσεις
Για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση περιπτέρων, απευθυνθείτε στον Οργανισμό ΔΗΩ (210-8224384) και στην Vinetum (210-7660560).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου