Στη Βουλγαρία για το Πασχαλινό αρνί πολλοί Έλληνες


Ουρές σχηματίζουν οι Έλληνες καταναλωτές από τη βόρεια Ελλάδα στα κρεοπωλεία της Βουλγαρίας, όπου οι χαμηλότερες τιμές στα αμνοερίφια οδηγούν όλο και περισσότερους στη γειτονική χώρα για τα πασχαλινά ψώνια. Η κάμερα του ALPHA βρέθηκε στις πόλεις Πέτριτς και Σαντάνσκι και κατέγραψε πλήθος Ελλήνων να ψωνίζουν αρνιά και άλλα εδέσματα για το Πασχαλινό τραπέζι.
Την ίδια ώρα, τα κρεοπωλεία στα Ελληνικά χωριά κοντά στα σύνορα είναι έρημα, παρά τις προσφορές των καταστηματαρχών προκειμένου να δελεάσουν τους καταναλωτές. Ακόμη και οι κρεοπώλες της Θεσσαλονίκης βλέπουν την πελατεία τους να έχει μειωθεί κάθετα. 


Δείτε το βίντεο :  http://www.alphatv.gr/Newsroom/Alpha-News/Society


Άν θέλετε την αποψή μου, το γεγονός αυτό οφείλεται -πέρα από την οικονομική διάσταση- στο γεγονός ότι πλέον ο κόσμος έχει μάθει όλα όσα γίνονται τις μέρες αυτές με τα κρέατα που εισάγονται κατά κόρον στην Ελλάδα από κάθε γωνιά των Βαλκανίων και βαφτίζονται ''Ελληνικά''.
Δεν έχει καμία εμπιστοσύνη πλέον στους ελεκτικούς μηχανισμούς του κράτους (ΕΦΕΤ) αλλά ούτε και στους κρεοπώλεις!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι όσα έγιναν χτές στην Βαρβάκειο αγορά, ο Πρόεδρος της οποίας δεν άφησε να καταγράψει η κάμερα (του Alpha αν δεν κάνω λάθος) όσα λάμβαναν χώρα κατά την διάρκεια ελέγχου από τις Υπηρεσίες του Υπ.Τροφίμων και Αγροτικής Ανάπτυξης. Μήπως δεν ήθελε να φανεί κάτι πρός τα έξω? Διότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται...! Τέτοιες συμπεριφορές τραμπουκισμού μόνο τυχαίες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν!!!
Υγ : Σας υπενθυμίζω και ένα παλαιότερο άρθρο μου σχετικά με τα εισαγώμενα κρέατα και την ποιότητα τους  Σε καραντίνα η Βουλγαρία για τον αφθώδη πυρετό .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου