Παγκρήτια Έκθεση 2013


Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή 24 Μαΐου 2013 η Παγκρήτια έκθεση «KΡHTH: η Μεγάλη Συνάντηση» που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα -Στάδιο Taekwondo- στο «Δέλτα Φαλήρου», έως την Δευτέρα 27 Μαΐου.
Στην έκθεση, όπου θα προβληθούν «Προϊόντα, Τουρισμός, Γεύσεις, Υπηρεσίες» θα συμμετέχουν περισσότερες από 180 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται και στους τρεις τομείς της παραγωγικής διαδικασίας.  Η Έκθεση θα συμβάλλει στην ανάδειξη και προώθηση των εμπορικών και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της Κρήτης αλλά και στην προβολή των προϊόντων του νησιού.


Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να γευτούν τα εξαιρετικής ποιότητας Κρητικά προϊόντα. Εκτός από το εμπορικό της μέρος η Έκθεση θα πλαισιώνεται από πλούσιες εκδηλώσεις με Πολιτιστικό, Μουσικό και ενημερωτικό χαρακτήρα που θα αναδύουν το άρωμα και την κουλτούρα της Κρήτης. Η Έκθεση θα λειτουργεί από τις 11 το πρωί έως στις 9 το βράδυ, ενώ τα εγκαίνια θα γίνουν την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 7 το απόγευμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου