Creta Farms : Άνοιγμα στη Μεγάλη Βρετανία


Τη συνεργασία της με τα βρετανικά καταστήματα τροφίμων OCADO και ASDA, εγκαινίασε η Creta Farms μέσω λανσαρίσματος έξι κωδικών με την επωνυμία Olive Hill Farm Pork Sausages.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία κατόρθωσε να αυξήσει το ενδιαφέρον για την ελληνική διατροφή σε μια ιδιαίτερα σημαντική και ανταγωνιστική αγορά όπως η Βρετανία, έχοντας παρουσία παράλληλα σε 12 άλλες χώρες του εξωτερικού. Μετά τη βράβευσή της στα BPEX Awards στη Μεγάλη Βρετανία, η Creta Farms λάνσαρε έξι νέους κωδικούς της βραβευμένης σειράς Olive Hill Farm Pork Sausages στα δύο βρετανικά καταστήματα τροφίμων. 

Οι πωλήσεις που κατεγράφησαν από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες κυκλοφορίας των προϊόντων ξεπέρασαν κατά 200% τις αρχικές προβλέψεις, καταγράφοντας θετικές εντυπώσεις στο καταναλωτικό κοινό.


Πιο συγκεκριμένα, στο OCADO, το μεγαλύτερο online κατάστημα στη Μ. Βρετανία, όπου οι πωλήσεις των προϊόντων της Creta Farms ξεκίνησαν τη δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου, τα προϊόντα της σειράς Olive Hill Farm Pork Sausages, και συγκεκριμένα το καινοτόμο χοιρινό λουκάνικο, αναδείχθηκε πρώτο στις πωλήσεις της κατηγορίας του με την ολοκλήρωση των πρώτων τριών εβδομάδων κυκλοφορίας του.
Αντίστοιχα, στα καταστήματα ASDA, τα οποία κατέχουν το 15% της αγοράς στις συνολικές πωλήσεις τροφίμων στη Μ. Βρετανία, τα προϊόντα της Creta Farms ήδη από τη δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου έχουν παρουσία σε πάνω από 100 σημεία πώλησης, με στόχο να ξεπεράσουν μέχρι το τέλος του χρόνου τα 300. Μάλιστα τα προϊόντα της σειράς Olive Hill Farm Pork Sausages ήδη ξεπέρασαν τον έναν τόνο πωλήσεων μόλις την πρώτη εβδομάδα παρουσίας τους στα καταστήματα.
Μέσω της Διεθνούς Πατέντας «Εν Ελλάδι» η Creta Farms κατόρθωσε να γίνει γνωστή πέρα από τα σύνορα της εγχώριας αγοράς, κατοχυρώνοντας διεθνώς την καινοτομία της σε περισσότερες από 40 χώρες. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η βραβευμένη σειρά Olive Hill Farm Pork Sausages επιβραβεύεται για ακόμη μια φορά, ιδιαίτερα από τους ίδιους τους Βρετανούς καταναλωτές. 
Για εμάς αυτό σημαίνει ότι θα συνεχίσουμε απρόσκοπτοι το έργο μας να προάγουμε τη μεσογειακή διατροφή, μειώνοντας τα κορεσμένα λίπη σε όλον τον κόσμο, επενδύοντας συνεχώς σε έρευνα και ανάπτυξη για τη δημιουργία νέων καινοτόμων προϊόντων», αναφέρει ο πρόεδρος της Creta Farms κ. Εμμανουήλ Δομαζάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου