Γευσιγνωσία τυριού και κρέατος

Στην αυλή του Κέντρου Πολιτισμού Γρεβενών, την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011 και ώρες 09:00 ως 13:00 θα πραγματοποιηθεί γευσιγνωσία τυριού φέτας & κρέατος (αρνί-κατσίκι).
Διοργάνωση: Επιτροπή Ερευνών του Α.Π.Θ. - Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών στα πλαίσια ερευνητικού προγράμματος με τίτλο : Βελτίωση της ημιορεινής και ορεινής αιγοπροβατοτροφίας, το οποίο είναι και ενταγμένο στο Εθνικό πρόγραμμα ΠΙΝΔΟΣ.
Η γευσιγνωσία αυτή γίνεται υπό την καθοδήγηση του κ. Ευθυμίου Σινάπη, Αναπληρωτή Καθηγητή της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ. και αφορά την εκτίμηση – αξιολόγηση μαγειρεμένου κρέατος αρνιών και κατσικιών, καθώς επίσης και φέτας, προερχόμενα είτε από την περιοχή των Γρεβενών είτε από άλλες περιοχές.
Συγκεκριμένα, η γευσιγνωσία θα πραγματοποιηθεί από :
  • Ειδική Επιτροπή (Panel) εκπαιδευμένων εκτιμητών γευσιγνωστών που θα εκτιμούν – αξιολογούν και θα κατατάσσουν τα πρωτογενή αυτά κτηνοτροφικά προϊόντα ανάλογα με τα ποιοτικά και γευστικά τους χαρακτηριστικά σε αριθμητικές κλίμακες (1-9).
  • Από τυχαίους καταναλωτές των Γρεβενών, βάσει των προτιμήσεών τους.
Θα δοθεί συνέντευξη τύπου από τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Σινάπη Ευθύμιο στις 11 π.μ. στο χώρο της εκδήλωσης.
Περισσότερες πληροφορίες Υπεύθυνος Οργανωτικής Επιτροπής : Τηλ. 6972-320268.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου