Τα βασικά για ένα καλό gazpacho είναι καλές ώριμες ντομάτες, και ένα εξαιρετικό αγνό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο! Μην παραλείψουμε να έχουμε σπίτι μας ένα ξύδι από κρασί καλής ποιότητας (προτιμώ να μην είναι πολύ σκούρο σαν αυτό της Modena, γιατί σκουραίνει το χρώμα του gazpacho, ούτε όμως και πολύ άσπρο γιατί είναι πιο ξινό απ’ το συνηθισμένο ξύδι).
Συστατικά :
Τα βασικά για ένα καλό gazpacho είναι καλές ώριμες ντομάτες, και ένα εξαιρετικό αγνό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο! Μην παραλείψουμε να έχουμε σπίτι μας ένα ξύδι από κρασί καλής ποιότητας (προτιμώ να μην είναι πολύ σκούρο σαν αυτό της Modena, γιατί σκουραίνει το χρώμα του gazpacho, ούτε όμως και πολύ άσπρο γιατί είναι πιο ξινό απ’ το συνηθισμένο ξύδι).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου