Η άλλη όψη της σαλιγκαροτροφίας


Το σεμινάριο  θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στην αίθουσα  του ξενοδοχείου Park Hotel Athens από τις 17/05/2011 μέχρι τις 21/05/2011.
Το σεμινάριο στην Κρήτη, θα πραγματοποιηθεί την αίθουσα  του ξενοδοχείου Galaxy στο Ηράκλειο από τις 22/05/2011 μέχρι τις 25/05/2011.
Πρωί - θεωρητικά μαθήματα 4 ώρες (10πμ. μέχρι της 2 μμ). Απόγευμα - 7μμ. πρακτική στα εκτροφεία μέχρι αργά το βραδύ.
Όλοι μπορούν να συμμετέχουν. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.Το ποσό της συμμετοχής για την Αθήνα θα είναι 350 ευρώ.Το ποσό της συμμετοχής για την Κρήτη θα είναι 250 ευρώ

Οι εκπαιδευτές θα είναι οι : Κ.Emmanuel Collin και ο Κ.Denis Billaud. Τα μαθήματα δίνονται στην Γαλλική γλώσσα (μεταφραστής θα είναι ο Κ.Νίκος Κατσούλης).

Περισότερες πληροφορίες : http://www.cretan-snails.com/

1 σχόλιο:

  1. Στην αρχαιότητα το σαλιγκάρι καταναλωνόταν από τους Έλληνες και τους Ρωμαίους οι οποίοι ήταν ένθερμοι εκτροφείς!
    Το σαλιγκάρι ακόμα κ τότε θεωρούταν εκλεκτό έδεσμα για τους....μερακλήδες και θεωρούνταν ένα τρόφιμο πολυτελείας!
    Το σαλιγκάρι ανήκει στα γαστερόποδα μαλάκια και είναι τρόφιμο υψηλής διατροφικής & θρεπτικής αξίας, εύπεπτο, πλούσιο σε αμινοξέα και ανόργανα άλατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή