IDF – Διεθνές Συμπόσιο Γάλακτος

Η Εθνική Επιτροπή Γάλακτος Ελλάδας (Ε.Ε.Γ.Ε) και ο Ελληνικός Οργανισμός Γάλακτος & Κρέατος (ΕΛΟΓΑΚ) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γάλακτος (IDF) διοργανώνει από 16-18 Μαΐου 2011, στην Αθήνα - Athens Imperial Hotel (Πλατεία Καραϊσκάκη) το ''IDF Διεθνές Συμπόσιο'' για το πρόβειο, το γίδινο και άλλα είδη γάλακτος, εκτός του αγελαδινού.

 Σκοπός του Συμποσίου είναι η ενημέρωση των επιστημόνων, των τυροκόμων, των κτηνοτρόφων, των εμπόρων και άλλων επαγγελματιών του τομέα για τις εξελίξεις στην παραγωγή, εμπορία, χημεία, μικροβιολογία και επεξεργασία του πρόβειου, του γίδινου και άλλων ειδών γάλακτος εκτός του αγελάδινου και των προϊόντων τους, καθώς και για τη συμβολή τους στην ανθρώπινη διατροφή.


Το πρόγραμμα του Συμποσίου περιλαμβάνει τέσσερις Συνεδρίες με διαφορετικές θεματικές ενότητες. Ειδικοί καταξιωμένοι διεθνώς επιστήμονες έχουν προσκληθεί να εισηγηθούν σημαντικά θέματα σε κάθε συνεδρία, ενώ παράλληλα θα γίνει προφορική παρουσίαση επιλεγμένων ερευνητικών εργασιών. Επίσης, θα αναρτηθούν υπό μορφή πόστερς οι ερευνητικές εργασίες που θα εγκρίνουν για το σκοπό αυτό.

Για πληροφορίες:
Τηλ.: 210/5294651, fax: 210/5294616
Ιερά Οδός 75, Τ.Κ. 118 55, Αθήνα
e-mail: 
ndcg@aua.gr
http://idfsheepgoatmilk2011.aua.gr/
Το πρόγραμμα του Συμποσίου εδώ:
http://idfsheepgoatmilk2011.aua.gr/images/stories/4rth_Announcement_GR.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου