Καινοτομία και επιχειρηματικότητα στην παραγωγή τροφίμων


Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του ως συντονιστής του έργου Know InTarget, διοργανώνει ημερίδα με θέμα "Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα στην Παραγωγή Τροφίμων:Ποιότητα– Ασφάλεια – Περιβάλλον", στις 26 Απριλίου 2013, στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Divani Palace Acropolis, (Παρθενώνος 19-25).
Ο ΕΦΕΤ, με γνώμονα την προστασία των καταναλωτών και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας αναλαμβάνει πρωτοβουλίες ως προς την ενημέρωση αλλά και τη μεταφορά της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας μεταξύ των ενδιαφερόμενων μερών σε εθνικό επίπεδο (αρχές, βιομηχανία, καταναλωτές, πανεπιστημιακή κοινότητα, επιστημονικοί φορείς, κλπ).

Κάτω από αυτό το πλαίσιο, η ημερίδα με επίκεντρο τον αγρο-διατροφικό τομέα θα έχει ως στόχο τη βελτίωση της διαχείρισης της γνώσης και της καινοτομίας, μέσω:

1.  της διευκόλυνσης των διαδικασιών για τη μεταφορά γνώσης/καινοτομίας
2. της ενίσχυσης των ικανοτήτων στο σχεδιασμό και την εφαρμογή αποτελεσματικών στρατηγικών και πολιτικών για την εκπλήρωση των απαιτήσεων για την ‘κοινωνία της γνώσης’ σε περιφερειακό επίπεδο.

Η ημερίδα απευθύνεται στις αρμόδιες αρχές που δραστηριοποιούνται στο πεδίο της ασφάλειας & παραγωγής των τροφίμων αλλά και σε κλαδικούς φορείς επιχειρήσεων τροφίμων. Η παρακολούθηση της ημερίδας είναι δωρεάν. Ωστόσο, λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της Δήλωσης Συμμετοχής που θα βρείτε στην ιστοσελίδα του ΕΦΕΤ www.efet.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου