Νέα σύσκεψη για τις αγροτικές κινητοποιήσεις


Σύσκεψη για το θέμα των αγροτικών κινητοποιήσεων πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 11 το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου, με τη συμμετοχή του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθανάσιου Τσαυτάρη και του αναπληρωτή υπουργού, Μάξιμου Χαρακόπουλου Την ίδια ώρα ενισχύονται τα μπλόκα των αγροτών χωρίς ωστόσο να υπάρχουν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ σε νέα αιφνιδιαστική κίνηση προχώρησαν την Πέμπτη το μεσημέρι οι Θεσσαλοί αγρότες, επιχειρώντας ανεπιτυχώς να φθάσουν πεζή στο οδόστρωμα της ΠΑΘΕ.Στις Σέρρες οι αγρότες αποφάσισαν κοινό μέτωπο κινητοποιήσεων με ενδεχόμενη παράταξη των τρακτέρ τους στην κομβική διασταύρωση του Λευκώνα, επί της εθνικής οδού Σερρών - Θεσσαλονίκης και Σερρών – Προμαχώνα.

Στο Νομό Ημαθίας, το μπλόκο στον κόμβο της Κουλούρας, στην Εγνατία οδό, ενισχύεται διαρκώς με αγρότες από Πέλλα και Πιερία.

Σε Δράμα, Καβάλα και Ξάνθη, οι αγρότες έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στην είσοδο της Χρυσούπολης στην περιοχή Νέστου, στην εθνική οδό Δράμας-Καβάλας στο ύψος της τοπικής κοινότητας Λυδίας, στη Μαυρολέκη και στη διασταύρωση Κοκινογείων, τηρώντας στάση αναμονής. Ανάλογο είναι και το κλίμα σε Έβρο και Ροδόπη.

Στα μπλόκα της εθνικής οδού Μυκηνών - Ναυπλίου παραμένουν επίσης αγρότες και κτηνοτρόφοι της Αργολίδας, περιμένοντας ανταπόκριση στα αιτήματά τους από την κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου