Q-BAKE : Πρόσφατες Εξελίξεις στην Αρτοποιητική Τεχνολογία


Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων στο πλαίσιο υλοποίησης του χρηματοδοτούμενου από την Ευρωπαϊκή Ένωση προγράμματος «Προσόντα για την Ευρωπαϊκή Αρτοβιομηχανία», με το ακρωνύμιο “Q-Bake”, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με τίτλο «Το Πρόγραμμα Q-BAKE, Σχετικές Δράσεις του ΕΦΕΤ και Πρόσφατες Εξελίξεις στην Αρτοποιητική Τεχνολογία», η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, από ώρα 10.00 π.μ. έως 15.00 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού Κέντρου METROPOLITAN EXPO, Σπάτα Αττικής (Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», Σπάτα Αττικής). 



Βασικός στόχος της ημερίδας είναι η διάχυση των δράσεων του έργου “Q-Bake” και η ενημέρωση για τα οφέλη που αναμένεται να επιφέρει στις ομάδες στόχους του έργου με την κατάρτιση επιλεγμένων εργαζομένων του αρτοποιητικού τομέα.

Επιπλέον, την ημερίδα θα πλαισιώνουν εισηγήσεις ως προς τον Επίσημο Έλεγχο στις αρτοποιητικές μονάδες και τα προϊόντα αρτοποιίας από στελέχη των Διευθύνσεων της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΦΕΤ ενώ θα αναπτυχθούν ενότητες που αφορούν σε σχετικές δράσεις για τη μείωση του αλατιού σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο καθώς ενημέρωση για τις εξελίξεις στην αρτοποιητική τεχνολογία. 

Διακεκριμένοι ομιλητές από Έλληνες εκπαιδευτές του QBake από τη βιομηχανία και την επιστημονική κοινότητα, τον ΕΦΕΤ, καθώς και αξιότιμοι εισηγητές από το εξωτερικό, από πλευράς της βιομηχανίας, θα καλύψουν τη θεματολογία.

Η γλώσσα παρακολούθησης της ημερίδας θα είναι η ελληνική και η αγγλική. Η παρακολούθηση της ημερίδας είναι δωρεάν. Στους συμμετέχοντες θα διανεμηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Συνημμένα θα βρείτε το πρόγραμμα της ημερίδας στο site του ΕΦΕΤ :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου