Για όλα φταίνε οι Γερμανοί...


Σε βλαστούς φασολιών από τη Γερμανία οφείλεται σύμφωνα με ανακοίνωση των γερμανικών αρχών το ξέσπασμα του βακτηριδίου E.coli που έχει στοιχίσει μέχρι στιγμής τη ζωή σε 25 ανθρώπους ενώ ο αριθμός των κρουσμάτων ολοένα και αυξάνεται.

Το υπουργείο Γεωργίας της Κάτω Σαξονίας εξέδωσε προειδοποιητική ανακοίνωση στον κόσμο να σταματήσει να καταναλώνει τους βλαστούς φασολιών, που συνήθως χρησιμοποιούνται σε σαλάτες. 
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου οι βλαστοί είχαν καλλιεργηθεί σε φάρμα στην Κάτω Σαξονία. Ωστόσο, τόνισε ότι οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι εξίσου επιφυλακτικοί και σε ό,τι αφορά την κατανάλωση ντοματών και αγγουριών.
Οι Ισπανοί αγρότες ζητάν τώρα αποζημιώσεις από την Γερμανία για την ζημία που έχουν υποστεί εξ αιτίας των τελευταίων γεγονότων.

http://www.newsbeast.gr/

1 σχόλιο:

  1. Άς προσέχατε κύριοι...

    Σήμερα βγήκε και δήλωσε ο Γερμανός Υπουργός Υγείας Ντάνιελ Μπάρ στην τηλεόραση ότι ο ρυθμός εμφάνισης των κρουσμάτων μόλυσνης από το βακτήριο E.Coli μειώνεται σημαντικά.

    Θα υπάρξουν νέα κρούσματα και δυστυχώς πρέπει να περιμένουμε και νέους θανάτους, αλλά ο αριθμός των νέων κρουσμάτων μειώνεται σημαντικά, είπε στο δίκτυο ARD.
    Δεν μπορώ να πώ ότι έληξε το θέμα, αλλά αφού μελετήσαμε τα πιο πρόσφατα δεδομένα έχουμε λόγους να ελπίζουμε! Ο Υπουργός της Γερμανίας εμφανίστηκε πιο αισιόδοξος από χθές -Τρίτη- όταν και είχε δηλώσει ότι τα χειρότερα πέρασαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή