....ο στιγμιαίος καφές είναι πιο πλούσιος σε αντιοξειδωτικά συγκριτικά με το τσάι....?
Οι κόκκοι του στιγμιαίου καφέ -συμπεριλαμβανομένου και του ντεκαφεϊνέ- περιέχουν μεγάλες ποσότητες πολυφαινολών που φτάνουν ώς και 540 mg/φλιτζάνι, ξεπερνόντας κατά πολύ την αντίστοιχη περιεκτηκότητα πολυφαινολών στο τσάι ή σε οποιοδήποτε άλλο ρόφημα!
(Οι πολυφαινόλες είναι ουσίες με αντιοξειδωτική δράση)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου