Ημέρες & ώρες λειτουργίας
ΠΕΜΠΤΗ 3/2 11:00-20:00 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/2 11:00-20:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 5/2 10:00-20:00 ΚΥΡΙΑΚΗ 6/2 10:00-20:00
ΠΕΜΠΤΗ 3/2 11:00-20:00 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/2 11:00-20:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 5/2 10:00-20:00 ΚΥΡΙΑΚΗ 6/2 10:00-20:00
- Τόπος Διεξαγωγής: EXPO ATHENS Οδός: ΛΕΩΦ. ΝΤΡΑΦΙΟΥ 2
- ΤΚ: 153 49 Πόλη: ΑΝΘΟΥΣΑ Νομός: Αττικής
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ :
ΠΕΜΠΤΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011- 12.00μμ Έναρξη - μήνυμα Προέδρου -
- 13.00 – 15.00μμ Διαγωνισμός καλλιτεχνικών παρουσιάσεων γλυπτών εκθεμάτων από βούτυρο ζύμη,ζάχαρη,σοκολάτα και γαμήλιες τούρτες. ( έτοιμα εκθέματα )
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011- 11.30 – 13.30μμ Διαγωνισμός καλλιτεχνικών παρουσιάσεων γλυπτών εκθεμάτων από λαχανικά / φρούτα,τυρί και αλλαντικά.
- 12.00 – 14.00μμ Γαστρονομία χωρίς σύνορα σε παλέτα γεύσεων από όλο τον κόσμο.
Οι σέφ των πρεσβειών παρουσιάζουν τα παραδοσιακά μενού της χώρας τους συνδυαζοντάς τα με Ελληνικά προιόντα- 14.30 – 15.30μμ Ατομικός ζωντανός διαγωνισμός στην Παρασκευή πιάτου με θαλασσινά η ψάρι από σπουδαστές και επαγγελματίες
- 16.00 – 17.00μμ Ατομικός ζωντανός διαγωνισμός στην Παρασκευή γλυκού από σπουδαστές και επαγγελματίες
ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011- 11.30 – 14.30μμ Διεξαγωγή του 1ου Εθνικού συμβουλίου Γαστρονομίας υπο την αιγίδα του ΕΟΤ, και με συμμετοχή πολλών τουριστικών , επισιτιστικών , επαγγελματικών, εκπαιδευτικών και οικονομικών φορέων, με σκοπό την προώθηση του τουριστικού μας προιόντος μέσα από την Ελληνική Γαστρονομία.
Στο 1Ο Εθνικό συμβούλιο Ελληνικής Γαστρονομίας η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας θα παρουσιάσει την πρόταση για Ελληνικό πρωινό με την ονομασία “kalimera breakfast”- 15.00 – 16.30μμ Ζωντανός διαγωνισμός σε σκάλισμα λαχανικών , φρούτων και τυρού από σπουδαστές και επαγγελματίες.
- 15.30 – 16.30μμ Ατομικός ζωντανός διαγωνισμός στην Παρασκευή πιάτου με αβγά για Ελληνικό πρωινό, από επαγγελματίες και σπουδαστές
ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011- 11.30 – 13.00μμ Παρουσίαση Μοναστηριακής Γαστρονομίας από τον Ιερομόναχο Πατέρα Επιφάνιο από το Άγιο Όρος
- 13.00 – 14.00μμ Ατομικός ζωντανός διαγωνισμός στην Παρασκευή δημιουργικών σάντουιτς από επαγγελματίες και σπουδαστές
- 14.30 – 15.30μμ Ατομικός ζωντανός διαγωνισμός στην Παρασκευή πιάτου με χοιρινό από επαγγελματίες και σπουδαστές
- 17.30- 20.00μμ Απονομές και τελετή λήξης
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου